Virtuele Tours


Met gebruik van panorama foto's is het mogelijk een virtuele tour te maken: klikbare hotspots kunnen zowel in de panorama foto als op een interactieve plattegrond worden geplaatst.

Met behulp van deze hotspots kan de gebruiker naar een andere foto 'springen' zodat een virtuele rondwandeling ontstaat. Tevens is het mogelijk om andere acties/events aan een hotspot te koppelen, zoals een popup scherm waarin meer informatie wordt gegeven. Virtuele Tours: ook op tablets en smartphones te bekijken

Aan de interactieve plattegrond kunnen naast hotspots ook een kompas functie worden toegevoegd: zo wordt de kijkrichting in de panorama foto direct en live aangegeven!

Een virtuele tour kan volgens een template worden opgebouwd, maar een maatwerk ontwerp in uw eigen huisstijl behoort ook tot de mogelijkheden.

Mogelijke uitbreidingen bij een virtuele tour zijn: autoplay en autopad functie, geanimeerde zoomanimaties, koppeling met Google Maps, en nog veel meer....het is zelfs mogelijk om live video of 3D geluid in de panorama foto te gebruiken!

Onze virtuele tours maken gebruik van HTML5 en/of Flash, er is dus geen aparte software nodig en de tours zijn compatible met zowel computers, tablets als smartphones (android, ipad/iphone, windows).

Meer weten? neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Over virro


Hoogwaardige maatwerk oplossingen voor 'virtueel rondkijken' m.b.v. 360 graden panorama fotografie!

Het bedrijf Virro bestaat sinds 2001 en werkt met eigen fotografen in dienst.

Door ruime kennis en ervaring met fotografie, multimedia, internet en grafische toepassingen levert Virro een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat af.

Lees meer over virro - virtueel rondkijken
 • Beschikbare viewers

 •     •   HTML 5 Viewer (ipad/iphone)
      •   Flash Panorama Player
      •   QuickTime Player
      •   iPIX Java Viewer
      •   ImmerVision PURE Player
      •   EasyPano en PTViewer

  M.b.v. deze vergelijking krijgt u snel een goede indruk van de verschillende fotografie diensten.