Introductie 360 graden foto's


Virtueel rondkijken met 360 graden panorama foto's, we leggen u graag uit wat dat inhoudt.

Waarschijnlijk heeft iedereen in uw branche al een website met veel informatie in de vorm van teksten en foto's.

U kunt zich nu onderscheiden door de bezoeker van uw website echt de sfeer te laten proeven van een bepaalde ruimte of plaats. Het is mogelijk om door middel van een 360 graden foto een hele ruimte in één keer te laten zien! In onze showcase staan vele voorbeelden: uw branche of type locatie staat er zeker bij!

Een 360 graden foto is een interactieve foto waarbij de kijker zelf bepaalt in welke richting hij kijkt. De bezoeker van uw website kan in de foto naar boven, onder, links en rechts kijken. U bevindt zich als het ware in het midden van de gefotografeerde ruimte.

Onze foto's maken gebruik van proven technologies zodat u ze met elke moderne computer kunt bekijken. U sluit dus niemand van uw doelgroep uit. Bij ons kunt u uit diverse type panorama foto's kiezen, elk met zijn eigen specifieke mogelijkheden en specificaties.

Onze werkwijze? door het volgen van enkele vaste stappen weet u altijd vooraf waar u aan toe bent:
advies > offerte > afspraak > fotografie > nabewerking > oplevering > support

Onderscheid uzelf op het internet...en laat uw klanten zien waar het bij u om draait!

Geschikt voor iedereen


360 graden foto's zijn breed toepasbaar in vele branches: het is mogelijk om grote én kleine ruimtes te laten zien en ze zijn geschikt voor zowel binnen als buiten!

De sfeer en uitstraling van een ruimte of plaats laten proeven? Dat kan perfect met een 360 graden foto! Een aantal voorbeelden van geschikte vakgebieden en toepassingen:

makelaardij, detailhandel, garages, hotels, vastgoed, autobedrijven, restaurants, industriele bedrijven, gemeenten, toerisme, interieur, inrichting, architectuur, jachthavens, winkels, sportscholen, scholen, opleidingen, cafés, hoveniers, scheepbouw, etc.

Kortom:
panorama foto's, geschikt voor iedereen!